Website ontwerp

Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk website ontwerp zorgt voor terugkerende gebruikers. Bij het eerste contact met klanten moet het website ontwerp aanspreken en aandacht trekken. Daarnaast moet het webdesign ontwerp een bezoeker leiden naar een mogelijke aankoop of gezochte informatie. De website moet snel worden geladen en gemakkelijk navigeren. Een klik of twee moet de bezoeker brengen waar hij/zij wil zijn.

Daarom wilt u professionals kiezen die de kunst beheersen van het esthetisch en helder weergeven van alle nuttige informatie. 

Logisch georganiseerd, goed geëtiketteerd en de prominente opties duidelijk in beeld. Of u op zoek bent naar een kleine webpresentatie of een compleet website CMS. Er moet gezorgd worden voor een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk website ontwerp. Iets waarvan zowel u, als uw bezoekers, zullen genieten!

Ook voor mobiel en tablet ontworpen.

Een modern website ontwerp past zich in layout en bedieningswijze aan. Op een smartphone zal de opmaak en volgorde van website onderdelen anders zijn dan bijvoorbeeld op de tablet. Deze wijzigingen in het webdesign gebaseerd op het medium waarop er wordt gekeken noemen we responsive webdesign. Onderscheidend webdesign is belangrijk maar inhoud blijft altijd de belangrijkste factor.

Om deze inhoud op elk apparaat tot recht te laten komen is responsive webdesign dus een onmisbaar middel. Bestaande klanten adviseer ik daarom bij herontwerp van hun website om deze van een nieuw responsive webdesign te voorzien.

CARIN DESIGN is specialist in het bouwen van een responsive design en heeft de ideale bouwstenen voor websites op maat die doen wat ze moeten doen.

De invloed van het grafisch materiaal op het webdesign ontwerp van uw pagina

Bij het ontwerpen en maken van een webdesign is er geregeld overleg over zowel inhoud als voortgang, zodat uw teksten en afbeeldingen netjes en volgens uw wensen in het website ontwerp komen te staan. Natuurlijk kan het zijn dat u daarvoor zelf geen tijd of mogelijkheden heeft. Gelukkig beschik ik over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en audio en video producenten.

Snelle websites

Onze websites hebben geoptimaliseerde laadtijden dankzij bestandsvermindering, Gzip en afbeelding compressies.

HTML 5 en CSS3 techniek

Wij maken optimaal gebruik van moderne web technologieën

Responsive design


Op uw mobiel, de ipad, de tablet, de oude kantoor computer, uw 21 inch megascherm.
Altijd de optimale indeling, navigatie en volgorde.

Websites en browsers

De websites werken goed op alle browsers zoals FireFox, Chrome, Safari, Opera en Internet Explorer

Simpel wijzigen

Onze websites zijn gebaseerd op het Warp Framework. Het is makkelijk te gebruiken en biedt een goed tool. 
Mooie vormgeving en bediening voor alle onderdelen, maakt zelfs de moeilijkste functies inzichtelijk. 

Niet wat u zoekt?

Maak u zich geen zorgen.

Neem gerust contact met ons op.

U wilt opvallen en u onderscheiden? Dat doen we samen.
CARIN DESIGN werkt niet voor u, maar met u.