Zoekmachine optimalisatie

Het toepassen van SEO ( search engine optimization / optimizer ) oftewel zoekmachine optimalisatie bestaat uit verschillende werkzaamheden.

Met het bouwen van websites maken wij de website gelijk zoekmachine vriendelijk. Hierdoor is de kans groter dat uw website beter wordt gevonden door de zoekmachines. Een bestaande website kan uiteraard ook geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines.

Website optimalisatie

Het optimaliseren van uw website is een zeer belangrijke factor om beter gevonden te worden, zo is het van belang dat er een heldere navigatie en url structuur is aangebracht, er interne links worden aangemaakt naar belangrijke producten of diensten en dat de code op uw website goed gecodeerd worden. 

Het optimaliseren van uw website neemt tijd in beslag en afhankelijk van de grootte van de website wordt er van te voren een inschatting gemaakt, zodat u in elk geval een indicatie heeft wat het optimaliseren gaat kosten.

SEA - online adverteren 

Naast zoekmachine optimalisatie kan er ook online geadverteerd worden. Door te adverteren op internet kunt u zich zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten. U kunt bijvoorbeeld adverteren op themawebsites met behulp van een banner. Het verschil met SEO is dat u voor SEA betaalt voor het tonen van uw website in de zoekresultaten.

Hulp nodig bij een hogere indexering in google?

Neem gerust contact met ons op:

Vul nu het formulier in

Please type your full name.
Vul een geldig email adres in
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ververs Ongeldige invoer